Fremgangsmåte
Ha alle tørre ingredienser (alt unntatt smør, soyamelk, eplesidereddik og appelsinjuice) i en stor bolle og visp godt. Bland så smør, soyamelk, eplesidereddik og appelsinjuice i en separat skål. Hell de våte ingrediensene i bollen med de tørre, og bland til du har en jevn kakerøre. Smør kakeformen med litt plantebasert smør og hell røren over i formen. Bak på midterste hylle i en forvarmet ovn på 180 grader Celsius i 50 minutter, eller til du kan stikke en tannpirker eller bakepinne inn i kaken og det ikke fester seg røre til den. La kaken avkjøle seg i formen i 10-15 minutter på rist, før du snur formen opp ned på risten for å vende kaken ut av formen. La så kaken avkjøle seg på rist til den når romtemperatur. Dersom du ønsker, kan du skjære av et par centimeter av bunnen for å få en jevnere kakebunn. Lag så glasuren ved å blande melis og appelsinjuice. Hell glasuren over kaken, og pynt så med spiselige blomsterblader, appelsinbiter eller annen kakepynt.